ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μετωπική με τον Ψυχάρη ακόμα και με επίσχεση εργασίας

Έτοιμοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι να ανοίξουν πόλεμο με την ιδιοκτησία του ΔΟΛ.
Αύριο Πέμπτη στις 4 το απόγευμα έχουν γενική συνέλευση (με όλες τις ενώσεις Τύπου παρούσες) στη Μιχαλακοπούλου και είναι αποφασισμένοι, όπως λένε, για μετωπική σύγκρουση με τον Σταύρο Ψυχάρη.
 Ήδη σήμερα το Βήμα 99.5 είναι κλειστό λόγω απεργίας ττων τεχνικών της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) και παίζει μόνο μουσική (και τι μέρα, ε; με νέα κυβέρνηση!).
Αν δεν πάρουν εγγυήσεις για εξόφληση των δεδουλευμένων τους με πλήρες χρονοδιάγραμμα (είναι περισσότερο από δύο μήνες απλήρωτοι) θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους αποφασίζοντας ακόμα και απεργία διαρκείας. Και όχι μόνο, έως και σε επίσχεση εργασίας θα προχωρήσουν...
Θα υποχωρήσει ο Σταύρος Ψυχάρης, άραγε; Ες αύριον τα σπουδαία. (e-tetradio)

Η σχετική ανακοίνωση των εκπροσώπων των εργαζομένων στον ΔΟΛ, που καλεί σε Γενική Συνέλευση αναφέρει:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει σημειωθεί καμιά πρόοδος σε σχέση με το αίτημά μας προς τη διοίκηση του ΔΟΛ, για την υποβολή δεσμευτικού χρονοδιαγράμματος για την εξόφληση των οφειλόμενων δεδουλευμένων και την επαναφορά της μισθοδοσίας στην κανονικότητα.
Κατόπιν τούτου, σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 24/9 στις 16.00 στο αμφιθέατρο του ΔΟΛ, προκειμένου να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΣ εκπρόσωπος συντακτών "ΤΟ ΒΗΜΑ"
ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ εκπρόσωπος συντακτών "ΤΑ ΝΕΑ"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ εκπρόσωπος συντακτών "ΒΗΜΑ FM"