ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Το «κόλλημα» του Σταύρου με τους εκπροσώπους Τύπου...

...και η "εξαφάνισή" τους αλα Τσεχοσλοβάκικα
Η Αθηνά Δρέττα, η οποία συνόδευσε τον Σταύρο Θεοδωράκη και στο debate αλλά και στη ΔΕΘ, έχει την ιδιότητα της εκπροσώπου Τύπου του… προεκλογικού αγώνα. Η (προερχόμενη από τον Συνασπισμό και εν συνεχεία πασοκογενής) κυρία Δρέττα είναι επίσης υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι. Η αλήθεια είναι ότι και στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια, πλην όμως δεν κατάφερε να εκλεγεί.
Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Επειδή ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέχει ένα παράξενο πανελλήνιο και κομματικό ρεκόρ: είναι ο αρχηγός του κόμματος με τους περισσότερους εκπροσώπους Τύπου. Πάρτε χαρτί και μολύβι και υπολογίστε πόσοι εκπρόσωποι Τύπου πέρασαν από το κόμμα αυτό από τις 26 Φεβρουαρίου 2014 που ιδρύθηκε. Πρώτη ανέλαβε η Γεωργία Λινάρδου (ήταν στην πρώτη συνέντευξη  Tύπου). Εν συνεχεία εξαφανίστηκε και ανέλαβε ο Κ. Αργυρός, ο οποίος και αυτός δεν μακροημέρευσε. Τον Αύγουστο του 2014.. ανακοινώθηκε ότι εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει η Μαρία Καρχιλάκη, αλλά δεν έμεινε και αυτή πολύ. Ποιος ξέρει γιατί. Το περασμένο φθινόπωρο ανέλαβε η Οντίν Λιναρδάτου, η οποία συν τοις άλλοις είχε αναλάβει και χρέη διερμηνέως του κ. Θεοδωράκη με τους ξένους. Εν συνεχεία αναλαμβάνει ο Δ. Τσιόδρας, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει εκπρόσωπος, πλην όμως στην προεκλογική περίοδο μας προέκυψε η Αθηνά Δρέττα με την ιδιότητα της εκπροσώπου Τύπου όχι του κόμματος αλλά του προεκλογικού αγώνα. Τώρα θα ρωτήσετε  τι έγιναν όλοι οι προηγούμενοι. Κάποιος μου είπε ότι έχουν την τύχη των αξιωματούχων της… Τσεχοσλοβακίας. Μόλις έχαναν το αξίωμά τους έφευγε και η φωτογραφία τους από τα δημόσια κτίρια. Εξαφανίζονταν, σας λέω…(Bηματοδότης)
- enimerosi24