ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Οσμή παραδικαστικού... για χάρη του Αλαφούζου

Ξέχασαν στα συρτάρια δικογραφία για την αγοραπωλησία του Seven X από τον επιχειρηματία-καναλάρχη

«Βόμβα» μεγατόνων στη Δικαιοσύνη μετά τις αποκαλύψεις τον Ιούλιο για τα έργα και τις ημέρες του ομίλου Αλαφούζου. Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ως υπουργός Δικαιοσύνης, στις 19 Αυγούστου παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Επιθεώρησης Δικαστηρίων πειθαρχική έρευνα «προς διερεύνηση τυχόν ύπαρξης ευθυνών καθυστέρησης απονομής της δικαιοσύνης», καθώς είχε διαπιστώσει ότι εκκρεμούσαν από τον Αύγουστο του 2008 στο Πρωτοδικείο Αθηνών δικογραφίες για τις συνθήκες αγοραπωλησίας της τηλεοπτικής συχνότητας του Seven X, μέσω της οποίας εκπέμπει ο ΣΚΑΪ.
Επί επτά χρόνια, δηλαδή, οι ανακριτές κρατούν ανοιχτή μια δικογραφία με κακουργηματικές απάτες επιχειρηματία-καναλάρχη που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
Αυτό προκύπτει από την απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης σε ερώτηση του πρώην.. κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ., Νίκου Νικολόπουλου, που κατατέθηκε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 25 Ιουλίου και αφορούσε «στην παράνομη λειτουργία του ΣΚΑΪ και την προκλητική διαπλοκή του ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζου με το κράτος και το τραπεζικό σύστημα, σε βαθμό που του επέτρεψαν να καταλάβει αυθαίρετα και χαριστικά την ενεχυριασμένη στην ΑΤΕ και ανακληθείσα από το ΕΣΡ συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας του Seven X, χωρίς μάλιστα να αναλάβει τα χρέη του».
- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο parapolitika.gr