ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Στου Κωστόπουλου βγάζουν πρώτο τον Χατζηνικολάου!

Για την αρχηγία της ΝΔ

«Οι διεργασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχουν αρχίσει και τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι ήδη πολλά.
Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, μέχρι τον Κωστή Αϊβαλιώτη που είναι το troll της παρέας. Το Koolnews κάνει σήμερα το πρώτο μεγάλο poll, θέλοντας να πιάσει τον παλμό της κοινωνίας. Εσείς, ποιο από τα παρακάτω στελέχη θα θέλατε να δείτε στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας; Ψηφίστε και δείτε τα έως τώρα αποτελέσματα.».
Ολα τα παραπάνω αναφέρει το Koolnews.gr του Πέτρου Κωστόπουλου και ανάμεσα στα στελέχη που περιλαμβάνονται στη λίστα για να ψηφιστούν περιλαμβάνεται και ο Νίκος Χατζηνικολάου!
Ο δημοσιογράφος - εκδότης μάλιστα έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις εκείνων που έλαβαν μέρος και ψήφισαν στο poll του Koolnews, με δεύτερο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τρίτο τον..
Κώστα Μπακογιάννη.
Τα ονόματα των στελεχών που περιλάμβανονται από το Koolnews στα προς ψήφιση για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα ποσοστά που έπαιρναν μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης είναι:
Κυριάκος Μητσοτάκης
7%
Δημήτρης Αβραμόπουλος
24%
Όλγα Κεφαλογιάννη
7%
Μανώλης Κεφαλογιάννης
0%
Βαγγέλης Μεϊμαράκης
4%
Κωστής Αϊβαλιώτης
2%
Νίκος Δένδιας
2%
Πέτρος Τατούλης
0%
Μαυρουδής Βορίδης
3%
Άδωνις Γεωργιάδης
5%
Απόστολος Τζιτζικώστας
5%
Ντόρα Μπακογιάννη
3%
Κώστας Μπακογιάννης
8%
Βασίλης Κικίλιας
5%
Νίκος Χατζηνικολάου
26%