ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Σπεύδει να φτιάξει ραδιόφωνο (με Πολίτη) το Action 24...

...και βάζει τον Γιάννη Πολίτη διευθυντή προγράμματος.
 Ίσως γιατί τα πήγε... θαυμάσια στον Αθήνα 9.84 επί Ντόρας Μπακογιάννη οπότε είναι λίγο άδικο να μην αξιοποιηθεί και τώρα.
Ήδη ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ο ιδιοκτήτης του Action 24, ζητάει από τους δημοσιογράφους που στελεχώνουν την τηλεόραση να συμμετάσχουν και στο νέο ραδιόφωνο του ομίλου αλλά, όπως μαθαίνω, οι αρνήσεις είναι πολύ περισσότερες από τις θετικές απαντήσεις. Οπότε λογικά θα απευθυνθεί και σε ανθρώπους εκτός καναλιού.
Το μόνο που μοιάζει σίγουρο είναι πως διευθυντής του θα οριστεί ο Γιάννης Πολίτης, από τους σχολιαστές του Real FM. Καραμπόλες. Επιθυμία του Δ. Παναγιωτάκη είναι ο ραδιοσταθμός να βρίσκεται στον αέρα έως τις 15 Οκτωβρίου.
Να επαναλάβουμε το εξής: αν το Action 24 Radio ανοίξει στους 104.6, στη συχνότητα του Hot FM, υπάρχει πρόβλημα. Γιατί εκεί δεν μπορεί να λειτουργήσει ενημερωτικό ραδιόφωνο,.. απαγορεύεται από το ΕΣΡ, η συχνότητα διαθέτει άδεια μουσικού ραδιοφώνου.
Κι ας γράφουν οι έγκυρες Τυπολογίες πως «η νομοθεσία ορίζει πως επιτρέπεται η αλλαγή από ενημερωτικό σε μουσικό, με δήλωση στο ΕΣΡ, οπότε κατ΄αναλογία μπορεί να γίνει αποδεκτό και το αντίστροφο».
Δεν υπάρχει αυτό το «κατ΄αναλογία», δεν ισχύει, δεν «μπορεί να γίνει αποδεκτό και το αντίστροφο». Η ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία το αναφέρει ρητώς, μόνο ενημερωτικό ραδιόφωνο μπορεί να μετατραπεί σε μουσικό, όχι το αντίστροφο. Ήταν (ένας ακόμα) νόμος Αντώνη Σαμαρά για να ικανοποιήσει εκείνους τους ιδιοκτήτες που ήθελαν να γλιτώσουν έξοδα, μειώνοντας το προσωπικό τους.

- e-tetradio.gr