ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

To «χιούμορ» του Βαγγέλα και η ρεβάνς του Σρόιτερ

Τελικά ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων  του Alpha Aντώνης Σρόιτερ πήρε την ρεβάνς. Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε συνέντευξη στον άνκορμαν της Καντζας  κι όχι στη Σοφία Παπαϊωάννου όπως ο Τσίπρας! Μάλιστα στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού ακουγόταν πως ο Μειμαράκης -επονομαζόμενος και Βαγγέλας- απαίτησε να είναι ο Σρόιτερ αυτός που θα  του κάνει την συνέντευξη και μάλιστα ζωντανά! Σε αυτό βέβαια - όπως ακούστηκε- είχε συμβάλει και η επικοινωνιακή ομάδα της Συγγρού που επέμεινε στο πρόσωπο του Σρόιτερ για τη συνέντευξη του αρχηγού της ΝΔ.
Κατόπιν τούτων και , όπως σημείωσαν εργαζόμενοι του καναλιού, ο Μεϊμαράκης προσήλθε στο στούντιο με πολύ καλή διάθεση. Mάλιστα όταν ξεκίνησε η συζήτηση, ο... χιουμορίστας αρχηγός της ΝΔ «συνεχάρη» τον Alpha επειδή λέει κατάφερε να... βρει τον Τσίπρα με τη συνδρομή της.. Νικολούλη, προσπαθώντας έτσι να ειρωνευτεί την επιλογή του πρωθυπουργού να μην συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Θυμίζουμε πως αλγεινή εντύπωση είχε προκαλέσει - κυρίως στην Ελλη Στάη- το γεγονός πως την συνέντευξη Τσίπρα την Τετάρτη στον  Alpha την πήρε η Σοφία Παπαϊωάννου κι όχι ο Αντώνης Σρόιτερ. Το TheToc της Στάη με ανάρτησή του είχε δώσει τη δική του εξήγηση αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«Η πρωτοβουλία της "εξαφάνισης" Σρόιτερ ανήκει στην επιτελική επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου. Αυτοί πιθανώς για κάποιους ... αδιευκρίνιστους λόγους είτε φοβήθηκαν, είτε δεν ήθελαν να ρισκάρουν, είτε απλώς δεν συμπαθούν, είτε απλώς βάλτε ότι μπορεί να κατεβάσει το έξυπνο μυαλό σας, "συμβούλεψαν" τον κανάλι της Κάτζας να μην επιμείνει στο Σρόιτερ. Και αυτοί δεν επέμειναν» .