ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο Νίκος Παππάς στην τηλεόραση του ThePressProect

Ο υπουργός Επικρατείας και μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης, Νίκος Παππάς, θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της τηλεοπτικής προεκλογικής περιόδου του ThePressProect τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 9 το βράδυ. Την συνέντευξη θα συντονίσουν οι Κώστας Εφήμερος και Γεράσιμος Λιβιτσάνος.
Στην συνέντευξη για μια ακόμη φορά θα μπορούν να συμμετέχουν και οι πολίτες μέσω των κοινωνικών δικτύων με τη χρήση του #askTPP. Μπορείτε από τώρα να στέλνετε τις ερωτήσεις που θέλετε να τεθούν στον Νίκο Παππά προκειμένου να γίνει σωστή κωδικοποίηση και να μη μείνει τίποτα αναπάντητο.
Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ τη θέση του υπουργού θα πάρει ο Κώστας Λαπαβίτσας ενώ την Δευτέρα θα ανακοινωθεί και η συνέντευξη της Παρασκευής.
Το τηλεοπτικό εγχείρημα του TPP θα περιλαμβάνει άλλες 9 τηλεοπτικές συνεντεύξεις.. μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου με στόχο να παρουσιαστούν σωστά και αναλυτικά οι θέσεις των κομμάτων.  Όπως πάντα, η ζωντανή μετάδοση θα προσφέρεται χωρίς δικαιώματα αναμετάδοσης και χρήσης για οποιοδήποτε ΜΜΕ το επιθυμεί με μοναδική προϋπόθεση να μην αποκρύπτεται το  λογότυπο του TPP και να μην γίνεται συρραφή αποσπασμάτων της συνέντευξης.
Το τηλεοπτικό εγχείρημα του TPP συνεχίζεται.