ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Υπό τον Μανώλη Καψή στο Mega ο Κ. Σπυρόπουλος...

Mετά από πρόταση του νέου διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Μega Mανώλη Καψή, τη θέση του διευθυντή σύνταξης στο κανάλι αναλαμβάνει o Κώστας Σπυρόπουλος.
Ο δημοσιογράφος έχει διατελέσει επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του ΑΝΤ1, προ 20ετίας ενώ στο ξεκίνημα του Μega υπήρξε από τα πρώτα επιτελικά στελέχη του και αποχώρησε όταν συγκρούστηκε με τον τότε διευθυντή Γιώργο Λεβεντογιάννη.
Ο Σπυρόπουλος μέχρι πρόσφατα αρθρογραφούσε στο protagon ενώ έκανε και εκπομπές (Πολιτική Κουζίνα) στο Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη, όπου συνέτρωγε συζητώντας με διάφορους πολιτικούς (Πάγκαλο, Ντόρα κλπ)...
Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος προ δύο ετών με αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της ΕΡΤ ζητούσε περισσότερα από 800.000 ευρώ, για την απόφαση απομάκρυνσής του από τη θέση του.. Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης. Ο δημοσιογράφος είχε προταθεί από τη ΔΗΜΑΡ, ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την ΕΡΤ, ως Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, τις περιόδους Σημίτη και Καραμανλή.