ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Στα άκρα με Μπόμπολα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να φθάσει στα άκρα με την περίπτωση Μπόμπολα, αφού το μεταξύ τους χάσμα κάθε άλλο παρά έχει γεφυρωθεί.
Ενδεικτική των κυβερνητικών προθέσεων ήταν η απόφαση Σκουρλέτη για το μπλόκο στις Σκουριές (ως γνωστόν, η μεγάλη κατασκευαστική οικογένεια είναι βασικός παίκτης στην επένδυση), η οποία δείχνει πως το παιχνίδι ανοίγει και πέραν της δραστηριότητας του εν λόγω επιχειρηματικού «τζακιού» στα media.
Το κλίμα, εξάλλου, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα, εκτός των άλλων, και στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς,..
ο οποίος, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ, φωτογράφισε ξεκάθαρα (όταν μιλούσε για εξυγίανση στον χώρο των media) την οικογένεια Μπόμπολα.
Από όλα αυτά, καθίσταται σαφές πως το κυβερνών κόμμα σηκώνει ψηλά στην προεκλογική ατζέντα το θέμα της μεταπολιτευτικής διαπλοκής, προκειμένου να ισορροπήσει τις επικοινωνιακές εντυπώσεις από τη μνημονιακή του στροφή.
- πηγή: Παραπολιτικά