ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ποιος διοικεί τον ΔΟΛ;

Η στροφή Ψυχάρη και oι αδειούχοι Μητρόπουλος, Πρετεντέρης και Παπαχρήστος

Οι περισσότεροι έχουν σταθεί στο επαινετικό για τον Αλέξη Τσίπρα άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη στο ΒΗΜΑ την περασμένη Κυριακή. Λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι εδώ και ένα μήνα περίπου υπάρχει ολική αλλαγή πλεύσης των ΝΕΩΝ τουλάχιστον όσον αφορά το πρωτοσέλιδο του, το οποίο είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό στις κυβερνητικές θέσεις και ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.
Από τη στιγμή μάλιστα που έφυγαν για διακοπές οι ορκισμένοι εχθροί του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στα ΝΕΑ (Μητρόπουλος, Πρετεντέρης, Παπαχρήστος) εκτός από το πρωτοσέλιδο θετικό πρόσημο για την κυβέρνηση υπάρχει και σε ορισμένα ρεπορτάζ και σχόλια της καθημερινής του συγκροτήματος, η οποία μέχρι πρόσφατα σφυροκοπούσε σε όλες τις σελίδες την κυβέρνηση και τον Τσίπρα.
Από τη Μιχαλακοπούλου διαρρέουν ότι η εμφανής στήριξη στον πρωθυπουργό από τον ΔΟΛ..
σε αυτή τη φάση σχετίζεται με τη θέληση του συγκροτήματος να ολοκληρωθεί η συμφωνία, η χώρα να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ και να υπάρξει μια σχετική σταθεροποίηση στην οικονομία. Οτι δηλαδή πρόκειται για μια ανιδιοτελή στήριξη για εθνικούς λόγους. Κάποιοι βέβαια αναλογιζόμενοι τα ποικίλα θέματα που έχει μπροστά του ο Σταύρος Ψυχάρης, δηλαδή την κακή οικονομική κατάσταση του ΔΟΛ, την προσπάθεια του να αποκτησει τον έλεγχο του Mega, αλλά και το θέμα της άδειας του καναλιού, θεωρούν ότι η στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι και τόσο… αθώα. Μένει να δούμε λοιπόν τη στάση του ΔΟΛ τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ειδικά, αν όπως αναμένεται, προκηρυχθούν εκλογές όπως όλα δείχνουν.
- πηγή: enimerosi24