ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Mειώσεις μισθών στον Alpha...

...με δέσμευση Κοντομηνά για διατήρηση των θέσεων εργασίας...

Η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες τις επιχειρήσεις στο χώρο των ΜΜΕ, μιας και τα διαφημιστικά έσοδα είναι πλέον στο ναδίρ.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ περιμένουν τις αποφάσεις των εργοδοτών τους με κομμένη την ανάσα καθώς έντονη είναι η φημολογία για στάση πληρωμών ή ακόμα και για επερχόμενο κύμα απολύσεων.
Χθες το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίαση όλων των στελεχών του Alpha αλλά και του Ομίλου της ΔΕΜΚΟ, στον οποίο ανήκει το κανάλι, και παρουσία του προέδρου του, Δημήτρη Κοντομηνά, εξετάστηκαν οι τρόποι που θα επιτρέψουν στον Όμιλο να ανταποκριθεί, με όσο το δυνατόν.. λιγότερες απώλειες στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες (οι ζημιές του τελευταίου διαστήματοςανέρχονται στα 5 εκατομμύρια ευρώ). Αποφασίσθηκε, σύμφωνα με πρόταση Κοντομηνά, να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας αλλά να γίνει μείωση μισθών για ένα τρίμηνο προκειμένου «να μη διαταραχθεί η επιτυχημένη πορεία του Alpha».
- από το enimerosi24
Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι καλούνται να πληρώσουν το «μάρμαρο»...