ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Γαύρου

Την παραίτησή του από τον Γαύρο και το gavros.gr ανακοίνωσε το μεσημέρι από το μικρόφωνο του Sport24 Radio ο Διονύσης Βερβελές.
Ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Ολυμπιακού και τα τελευταία χρόνια διευθυντής της εφημερίδας και του σάιτ απέδωσε το διαζύγιό του με τον Γαύρο σε λειτουργικά προβλήματα αλλά, κυρίως, στο οικονομικό που ταλαιπωρεί την εφημερίδα και συνακόλουθα τον ίδιο και τον υπόλοιπο προσωπικό.
Είπε ότι ελπίζει η υπόθεση της αποχώρησής του – που τυπικά δεν έχει τελειώσει – να λήξει ομαλά, αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις της μισθοδοσίας (και ότι έχει ξεχάσει πλέον πώς γίνεται!) και στη δύσκολη προσωπικά θέση του για τις οφειλές στους εργαζόμενους. Υπογράμμισε, μάλιστα, το πόσο..
δυσάρεστα ένιωσε όταν μια κυρία (δεν διευκρίνισε αν είναι η ίδια εργαζόμενη ή σύζυγος εργαζόμενου στην εφημερίδα) του εκμυστηρεύτηκε ότι λόγω του οικονομικού προβλήματος αδυνατεί να ζήσει τα παιδιά της...
- διαβάστε περισσότερα στο harddog