ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Βόμβα Ρωμανιά: Μας έφεραν έτοιμο ένα άθλιο νομοσχέδιο!

Εγώ παραιτούμαι. Θα πάρουν τον πρωθυπουργό στο λαιμό τους!

Βόμβα από τον γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργο Ρωμανιά σχετικά με το προσχέδιο νόμου για τις συντάξεις. Βγαίνοντας στην ΕΡΤ στις 11.30 το πρωί της Τρίτης, κατήγγειλε ότι κάποιοι τους πήγαν ένα απαράδεκτο νομοσχέδιο -το χαρακτήρισε τερατούργημα- και αρνήθηκε κατηγορηματικά να υπηρετήσει την εφαρμογή του! Μαλιστα ανέφερε ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν ενεπλάκη στη σύνταξη του νομοσχεδίου και επίσης ότι έλαβε το προσχέδιο χωρίς οι αρμόδιοι του υπουργείου να έχουν γνώση!
«Θα πάρουν τον πρωθυπουργό στο λαιμό τους!» είπε οργισμένος ο Γ. Ρωμανιάς καταγγέλλοντας:  «Κάποιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται μας έφεραν ανεπισήμως αυτό το νομοσχέδιο. Αρνούμαι να εφαρμόσω τις ρυθμίσεις που περιέχονται σε αυτό το άθλιο κείμενο για τις συντάξεις όπου προβλέπεται σταδιακή μείωση μέχρι 80 %. Αυτοί που το φτιάξανε δεν ξέρουν τίποτε. Το πήραμε..
ανεπισήμως. Δεν γνωρίζουμε ποιος το έφτιαξε, μας το έφεραν έτοιμο! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Εαν αυτό περάσει δεν έχω λόγο να μείνω στο υπουργείο. Το κείμενο το πήρα εξωδίκως. Αυτό το κείμενο δεν μπορεί να εφαρμοστεί έχει εξόφθαλμα λάθη. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Οποιος το έφτιαξε να έρθει να το εφαρμόσει... Εγώ παραιτούμαι εαν αυτό το κείμενο πάει στη Βουλή».

Ολοι πλέον καταλαβαίνουν τι θα νομοθετήσει η Βουλή: έτοιμα νομοσχέδια-εκτρώματα που θα έχουν συνταχθεί από τους δανειστές που μας τα δίνουν έτοιμα. Κι έπειτα βρίζαμε τους Σαμαράδες ότι έπαιρναν νομοσχέδια γραμμένα στα αγγλικά και απλώς τα μετέφραζαν... Κατακαημένη Ελλάδα...