ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ακυρώνεται η λαϊκή εντολή και το περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού

Λαφαζάνης προς Τσίπρα: Πάρε πίσω έστω και στο πέντε την απαράδεκτη συμφωνία

«Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έστω και στο και πέντε, έχουν την ευχέρεια και τη δυνατότητα να επανατοποθετηθούν και να πάρουν πίσω τη συμφωνία, πριν ληφθούν τελικές και οριστικές αποφάσεις στη Βουλή». Αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, που εξαπολύει και σκληρή επίθεση κατά των λεγόμενων εταίρων και του γερμανικού κατεστημένου:
«Η συμφωνία που συνομολογήθηκε με τους "Θεσμούς" είναι απαράδεκτη και δεν αξίζει να τη χρεωθούν ένα ριζοσπαστικό κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, και μία μαχόμενη κυβέρνηση, που.. υποσχέθηκε την κατάργηση των μνημονίων και της λιτότητας.
Οι λεγόμενοι εταίροι και πρώτα απ' όλα το γερμανικό κατεστημένο, συμπεριφέρθηκαν απέναντι στη χώρα μας ως να είναι αποικία τους και ως στυγνοί εκβιαστές και "οικονομικοί δολοφόνοι".
Με τη συμφωνία αυτή πάει να ακυρωθεί στην πράξη η λαϊκή εντολή και το περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.
Αυτή η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή με τη συνδρομή των ψήφων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Δεν θα περάσει, όμως, στο λαό, ο οποίος θα την ακυρώσει στην πράξη με την ενότητα και τους αγώνες του.
Η Ελλάδα είχε και έχει εναλλακτική λύση απέναντι στη συμφωνία.
Το δίλημμα των πιστωτών: συνθηκολόγηση ή καταστροφή, είναι ψεύτικο και τρομοκρατικό και έχει καταρρεύσει στη λαϊκή συνείδηση».