ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο Λιού εσπευσμένα σε Βερολίνο, Παρίσι και ΕΚΤ για την Ελλάδα

Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη...

Νέα, επί τόπου, παρέμβαση αυτή τη φορά θα επιχειρήσει η αμερικανική κυβέρνηση για να αλλάξει τη γνώμη των Γερμανώνσε ότι αφορά την αντιμετώπιση της Ελλάδας.
Ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού, που βρίσκεται στην Αιθιοπία, θα σταματήσει στο ταξίδι της επιστροφής προς την Ουάσιγκτον, στη Φραγκφούρτη, στο Βερολόινο και στο Παρίσι όπου θα συναντηθεί με τους ομολόγους του, και τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.
Ο κ. Λιού θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη στη Φραγκφούρτη όπου θα συναντηθεί με τον κ. Ντράγκι. Την επομένη θα πάει στο Βερολίνο, όπου θα συζητήσει το «ελληνικό πρόβλημα» με τον Γερμανό ομόλογό του, Σόιμπλε και στη συνέχεια στο Παρίσι, όπου θα συναντηθεί με τον Γάλλο υπουργό..
Οικονομικών, Σαπίν.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Λιού επιθυμεί να συζητήσει την πορεία της Ελλάδας προς τα εμπρός μέσα στην Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται να συζητήσει το επείγον θέμα της χρηματοδότησης-γέφυρας προς την Ελλάδα, όπως και την ανάγκη για αναδιάρθρωση του χρέους.
- πηγή: mignatiou.com