ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Κουρτάκης: Με τον Καμμένο θα τα πούμε στα δικαστήρια

Αγωγές  για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Αγωγή του Γιάννη Κουρτάκη, εκδότη και δημοσιογράφου,(...) κατά του Παναγιώτη Καμμένου, υπουργού Εθνικής Αμυνας και Προέδρου του κόμματος Ανεξαρτήτων Ελλήνων(...).
Ο επικεφαλής του ομίλου Παραπολιτικά απάντησε με αγωγές στη «λίστα Καμμένου» στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομά του καθώς και εκείνο του στελέχους του ομίλου, Παναγιώτη Τζένου.
O Γιάννης Κουρτάκης ανέβασε στο Facebook την εικόνα μιας από τις αγωγές κατά του Καμμένου συνοδεύοντάς την από το εξής σχόλιο:
«Με τον εσχάτως μνημονιακό Πάνο Καμμένο θα τα πούμε στα δικαστήρια. Εκεί που οι πολίτες διεκδικούν το δίκιο τους, απέναντι σε συκοφάντες και διαχρονικούς ψεύτες».
Η «λίστα Καμμένου» αναφέρεται σε εκδότες, δημοσιογράφους και media shop που φέρονται να έχουν λάβει χρήματα στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ και την οποία μελετά το..
Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μετά την παράδοσή της ιδιοχείρως από τον Πάνο Καμμένο στα γραφεία της Ακαδημίας 20.
Θυμίζουμε ότι το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ έχει εκδώσει ανακοίνωση  «σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού δημοσιογράφων από το ΚΕΕΛΠΝΟ», ενώ υπήρξε και απάντηση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αθ. Γιαννόπουλου, όπου αναφέρεται πως το Κέντρο «συνεργάζεται με όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους μέσω της νομίμου οδού και ποτέ μέσω παράνομων διαδικασιών».
- δείτε ΕΔΩ τις αντιδράσεις άλλων δημοσιογράφων που περιλαμβάνονται στη «λίστα Καμμένου»