ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

«Ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος»

«Οι πρώτες λέξεις που είπα ως βουλευτής ήταν ένα ΝΑΙ σε κάτι που δεν πιστεύω, ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μας έριχνε χημικά στη νεολαία μας». Αυτό έγραψε στο facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Κυρίτσης, λίγο μετά το «ναι» κατά τη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή και λίγες ώρες αφότου ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το έκανα με το σκληρό πολιτικό σκεπτικό ότι η πτώση της κυβέρνησης θα είναι νίκη του Σόιμπλε και των εδώ μνημονιακών και χαντάκωμα της αριστεράς εδώ και στην Ευρώπη ως αξιόπιστης εναλλακτικής(...) Νομίζω ότι είναι μια άσκοπη..
προσπάθεια γιατί κρίνω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι οργανωμένες δυνάμεις του δεν έχουν την προετοιμασία να σηκώσουν τέτοιας φύσης ευθύνες» έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κυρίτσης που κατέλαβε την έδρα του Νίκου Χουντή, ο οποίος παραιτήθηκε λαμβάνοντας την έδρα του Γλέζου στην Ευρωβουλή, στήριξε έμπρακτα την κυβέρνηση ψηφίζοντας «ναι».
Ο δημοσιογράφος της Αυγής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο στο fb για την πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή του...
Διαβάστε τι έγραψε: