ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

O Στ. Καπάκος κρατάει τα «μπόσικα» στην ΕΡΤ

«Απελευθερωτές» κατά «προσκυνημένων» 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι αποκαθήλωναν τη «ΝΕΡΙΤ» από τις πινακίδες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, κάποιοι συμπεριφέρονται ως «απελευθερωτές» της ΕΡΤ οδηγώντας σε απελπισία τους διοικούντες.
Οπως γράφει το aixmi σε καθημερινή βάση πλέον παρελαύνουν στο γραφείο του προσωρινού γενικού διευθυντή Ενημέρωσης Κώστα Χαλβατζάκη, διεκδικώντας θέσεις και ρόλους στη νέα τάξη πραγμάτων, ενώ ταυτόχρονα θέτουν βέτο για άλλους εργαζόμενους που δούλεψαν για τη ΝΕΡΙΤ.
Ο επικεφαλής της προσπάθειας Σταύρος Καπάκος, σοβαρός δημοσιογράφος και νηφάλιος άνθρωπος, προσπαθεί να κρατήσει τα «μπόσικα» μέσα στη θύελλα και να εμποδίσει τη σημερινή..
εικόνα να μετατραπεί σε πραγματικότητα επί της ουσίας.
Ο Στ. Καπάκος ξέρει ότι όσοι έμειναν άνεργοι επί 2 χρόνια μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ έχουν δικαιολογημένα συσσωρευμένο θυμό και -σε αρκετές περιπτώσεις- όμως μη ρεαλιστικές επιδιώξεις. Προσπαθεί, λοιπόν, να ισορροπήσει τα πράγματα, γνωρίζοντας  ότι το όλο εγχείρημα θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Συμμάχους έχει αρκετούς συναδέλφους του, που ναι μεν δεν δούλεψαν για τη ΝΕΡΙΤ, αλλά δεν έχουν ρεβανσιστική διάθεση ούτε πρόθεση λαφυραγώγησης των αξιωμάτων.
Έτσι κι αλλιώς, στο τέλος της ημέρας, δηλαδή, κανείς δε θα θυμάται ποιος επέβαλε ποιον και ποιος απέκλεισε ποιον… Όλοι θα βλέπουν το βαθμό αξιοπιστίας των Δελτίων Ειδήσεων και των Ενημερωτικών Εκπομπών, καθώς και τα ποσοστά τηλεθέασης…
- aixmi.gr