ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Kontra παράλειψη

Tέλος η τηλεοπτική εκπομπή για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο

Το βιογραφικό του νέου προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, στάλθηκε -με αφορμή την εκλογή του- στους πολιτικούς συντάκτες.
Αν και δεν είναι απαραίτητο σε ένα βιογραφικό να αναφέρονται όλα τα επαγγελματικά βήματα του κατόχου του, ίσως έχει τη σημασία της μια παράλειψη. Στο βιογραφικό δεν αναφέρεται ότι εδώ και περίπου δύο μήνες ο Θ. Θεοχαρόπουλος παρουσιάζει πολιτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel...
Στο μεταξύ, συγχαρητήρια επιστολή εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος έστειλε στον Θ. Θεοχαρόπουλο για την εκλογή του ο..
γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, ενώ συγχαρητήριο τηλεφώνημα δέχτηκε και από την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

**Συγχαρητηρίων συνέχεια για τον νέο πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο. Σε ανώτατο επίπεδο αυτή τη φορά, καθώς του τηλεφώνησε για να του ευχηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Σε ό,τι αφορά το βιογραφικό και την εκπομπή που κατείχε σε τηλεοπτικό σταθμό, κύκλοι της Αγίου Κωνσταντίνου διευκρίνιζαν ότι το κείμενο που εστάλη στους δημοσιογράφους περιείχε μόνο κάποια βασικά και όχι όλα τα βιογραφικά του στοιχεία και ως εκ τούτου η παράλειψη της παρουσίασης εκπομπής δεν υποκρύπτει τίποτα. Αλλωστε δεν την παρουσιάζει πλέον, έχοντας δεσμευτεί ότι αν εκλεγόταν πρόεδρος θα σταματούσε τη συγκεκριμένη τηλεοπτική ενασχόληση.

Α.Σ. (ΕφΣυν)