ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η Ζαμπέτογλου ξαναβγάζει το Down Town του Κωστόπουλου

Ξανά στα περίπτερα το lifestyle περιοδικό Down Town, η κυκλοφορία του οποίου σταμάτησε προ τριετίας με την χρεοκοπία της ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου.
Το Down Town αναμένεται να επανακυκλοφορήσει από ομάδα πρώην εργαζομένων (Ζαμπέτογλου, Αναγνωστόπουλος κ.α.) στο περιοδικό, που απέκτησαν το σήμα του καθώς συμμετείχαν στη διαδικασία δημόσιου πλειστηριασμού.
Την είδηση περί επανέκδοσης του περιοδικού δημοσιοποίησε η δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος του Down Town, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. συγκεκριμένα η Ζαμπέτογλου έγραψε χθες στο fb:
«Δεν ξέρω πώς να το ανακοινώσω... Γιατί για μας δεν υπάρχουν λόγια... Πρακτικά σήμερα αποκτήσαμε μέσω δημόσιου πλειστηριασμού το σήμα του περιοδικού Downtown για να το βγάλουμε ξανά στα περίπτερα. Ουσιαστικά αποκτήσαμε ξανά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό..
το κομμάτι που μας έλειπε. Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα γιατί την ιστορία τη γράφουν οι παρέες κι εμείς δεν χαθήκαμε ποτέ μεταξύ μας. Το Downtown λοιπόν επιστρέφει. Και μαζί τα χαμόγελα της παρέας που το αγάπησε. Ελπίζουμε να είστε μαζί μας ξανά.»