ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τράπεζες προς Ψυχάρη - Μπόμπολα: Βρείτε τα γρήγορα!..

Η αποστασιοποίηση του πατριάρχη και τα σχέδια του υιού Φώτη για αυτόνομη είσοδο στην τηλεόραση με τη συνδρομή του Δ. Μάρη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση της συγχώνευσης του εκδοτικού συγκροτήματος της οικογένειας Μπόμπολα με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Οι πιστώτριες τράπεζες όχι μόνο διάκεινται θετικά στην απορρόφηση του Πήγασου με τον ΔΟΛ είτε μέσω συγχώνευσης είτε μέσω εξαγοράς, αλλά πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση παροτρύνοντας Ψυχάρη και Μπόμπολα να τα βρουν γρήγορα!..
Ωστόσο μπορεί στον ΔΟΛ να βλέπουν το ζήτημα θετικά, στον Πήγασο όμως,  όπως γράφει η Αξία, επικρατεί παγωμάρα και σκεπτικισμός σχετικά με την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Αν και ο ίδιος ο Φώτης Μπόμπολας αντιδρά και εμφανίζεται διστακτικός για τους όρους της συγχώνευσης, γνωρίζει  πολύ καλά ότι ο πατέρας Γιώργος Μπόμπολας θέλει να αποκόψει  την οικογένεια από το χώρο των ΜΜΕ ξεκινώντας με την συγχώνευση του Πήγασου με τον ΔΟΛ.
Αφορμή για την αλλαγή στάσης του πατριάρχη της οικογενειας Μπόμπολα στάθηκε, λέει, η..
διαπόμπευση του υιού Λεωνίδα (είχε συλληφθεί για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα, συνολικά ποσού 4 εκατομμυρίων ευρώ και αφέθηκε ελέυθερος όταν πλήρωσε πάραυτα το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ). Τα βαθύτερα αίτια σχετίζονται βέβαια με τις αλλαγές που έρχονται στο χώρο των media και τις νέες ρυθμίσεις που αναμένεται να αλλάξουν εντελώς το τοπίο των ΜΜΕ.
Παρ΄όλα αυτά ο Φώτης Μπόμπολας δηλώνει (αριστερά και δεξιά) ότι θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ (δεν έχει και τίποτε άλλο να κάνει) και εμφανίζεται ως ένας από τους διεκδικητές της μιας εκ των τριών(;)  αδειών λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.
Λέγεται πως η αυτόνομη είσοδος του Φώτη Μπόμπολα στην τηλεόραση θα γίνει με τη συνδρομή του Δημήτρη Μάρη, του νέου ισχυρού παίκτη των media, με τον οποίο ήδη συνεργάζονται διατηρώντας παράλληλα και μια πολύ καλή φιλική σχέση.