ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο Μπόμπολας «εξολοθρεύει» τους αθλητικούς συντάκτες

Ο ΠΣΑΤ καλεί το υπουργείο Εργασίας να παρέμβει για να βάλει στη θέση του έναν εργοδότη που παίζει με το ψωμί εκατοντάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους

To νέο πογκρόμ κατά αθλητικών συντακτών από το αφεντικό του «Πήγασου», Φώτη Μπόμπολα, καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.
 Ο ΠΣΑΤ για μία ακόμη φορά καταγγέλλει  τις αντεργατικές πρακτικές της εργοδοσίας αναφέροντας: Ο Φώτης Μπόμπολας συνεχίζει να «εξολοθρεύει» τους αθλητικούς συντάκτες τους συγκροτήματος με τρεις ακόμη απολύσεις στις οποίες προχώρησε τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τους συναδέλφους Στέλιο Σαρέσκο και Πέτρο Ξηρόκωστα από το αθλητικό τμήμα του «Εθνούς» και τη συνάδελφο Τζένη Γραβιά από το «Goal News».
Σε αυτές πρέπει να προστεθεί και η αποχώρηση του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου από το μισθολόγιο της εφημερίδας «Goal News».
Με το νέο πογκρόμ κατά των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ, ο Φώτης Μπόμπολας.. υποβαθμίζει και άλλο την ποιότητα της αθλητικής ενημέρωσης των εντύπων του παραβιάζοντας την εργατικλή νομοθεσία με τις εκατοντάδες απολύσεις και τις επαναλαμβανόμενες μειώσεις μισθών που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία πέντε χρόνια.
Ο ΠΣΑΤ συμπαρίσταται στις αποφάσεις που θα λάβει το Πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο (ΕΣΗΕΑ) για την αντιμετώπιση της σοβαρότατης κατάστασης στον «Πήγασο» και καλεί το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας να παρέμβει για να βάλει στη θέση του έναν εργοδότη που παίζει με το ψωμί εκατοντάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους.