ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

"Λαμπεροί δημοσιογράφοι" με offshore, βίλες, καταθέσεις...

Ερχονται αποκαλύψεις με διευθύνσεις και ονόματα

Εντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι θα αποκαλυφθούν τα ονόματα «λαμπερών» δημοσιογράφων που θησαύρισαν «προσφέροντας τις υπηρεσίες» τους, προκειμένου να αποτελέσουν την επικοινωνιακή δύναμη κρούσης ώστε χώρα και λαός να υποταχτούν στις μνημονιακές –ταξικές πολιτικές.
Πριν μερικές μέρες γράφαμε (ΕΔΩ) για μια παρόμοια περίπτωση δημοσιογράφου - «τηλεοπτικού αστέρα». Στην ίδια κατεύθυνση έρχεται τώρα το περιοδικό «Επίκαιρα» που κάνει λόγο ότι έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων για τα «συστημικά σκυλάκια της παραπληροφόρησης που γαυγίζουν» ενάντια στην κυβέρνηση.
Το σχετικό δημοσίευμα εκτός των άλλων αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις για..
εταιρείες, με μετόχους «ενημερωτάδες», στις οποίες έμπαιναν χρήματα από εκβιασμούς και άλλες … καθάριες μπίζνες καθώς επίσης και για τις offshore κάποιων… διαμαντιών της «καθαρής ενημέρωσης» και της «διαφάνειας» στις οποίες υπάρχουν κότερα, οικόπεδα, βίλες, καταθέσεις…
ΥΓ Ο εκδότης του περιοδικού Ηλίας Λιβάνης ήταν υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα στις τελευταίες εκλογές και αυτό κάτι μπορεί να σημαίνει.
(Το ειδαμε στο Βαθύ Κόκκινο που δίνει την δική του ερμηνεία για τις επερχόμενες(;) αποκαλύψεις)