ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τσίπρας: Ασ' το Γιάννη, δεν θέλω κλούβα σπίτι μου..

...να βλέπουν ΜΑΤ τα παιδιά μου!..

Εδώ και τρεις μήνες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης παρακαλάει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέτρα προστασίας έξω από το σπίτι του.
 Και o Τσίπρας αρνείται πεισματικά: «Ασ' το, Γιάννη, δεν θέλω εγώ τέτοια πράγματα έξω από το σπίτι μου, να βλέπουν ΜΑΤ τα παιδιά» του είπε όταν του πρότεινε να σταθμεύει μόνιμα στην είσοδο της πολυκατοικίας του στην Κυψέλη μια κλούβα με μία διμοιρία των ΜΑΤ: «Με το ζόρι δέχθηκε να του τοποθετήσουμε μια σκοπιά, γιατί από πλευράς ασφαλείας η πρωθυπουργική οικία ήταν ξέφραγο αμπέλι» έλεγε ο Πανούσης σύμφωνα με τον Βηματοδότη.
Και κάτι ακόμη για το νέο ύφος και ήθος της εξουσίας: ο Τσίπρας μείωσε μόνος του κατά.. 50% τη δύναμη της αστυνομικής φρουράς του. Ο Πανούσης από την πλευρά του εξέδωσε απόφαση με την οποία μείωσε τη δύναμη της φρουράς όλων των πρώην πρωθυπουργών και των αρχηγών των κομμάτων. Και επιπλέον σκοπεύει να προσθέσει δύο-τρεις ακόμη αστυνομικούς στη φρουρά του Γιάνη Βαρουφάκη, «είτε ο Γιάνης το θέλει είτε όχι. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ύστερα απ' αυτά που συνέβησαν στα Εξάρχεια» έλεγε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΠροΠο.