ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Νέα κοροϊδία και 24ωρη απεργία στον «Ελεύθερο Τύπο»

Αναβρασμός στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μετά και τη νέα αθέτηση εκ μέρους της εργοδοσίας (Σκαναβής- Μπενέκος) της συμφωνίας για την καραβολή των χρεωστούμενων δεδουλευμένων. Ετσι οι δημοσιογράφουι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία από τις 16.00 της Πέμπτης, 7 Μαΐου 2015 έως τις 16.00 της Παρασκευής, 8 Μαΐου 2015.
Την απεργία κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ,  μετά την παραβίαση της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των Ενώσεων, των εργαζομένων, της εργοδοσίας του Ελεύθερου Τύπου και του Υπουργού Εργασίας, κατά την τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο..
Εργασίας για το χρονοδιάγραμμα καταβολής των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.
Επίσης, σήμερα (Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015) θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στον εργασιακό χώρο της εφημερίδας, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την παραβίαση της τριμερούς συμφωνίας και οι τρόποι αντίδρασης των εργαζομένων και των Ενώσεων .
Eπίσης αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ» στις 11 π.μ., στην αίθουσα του 3ου ορόφου του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ.