ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πανικός στο Mega για το δελτίο ειδήσεων

- Ευχαριστημένος ο Στραβελάκης με την τρίτη θέση...
- Οι μέτοχοι του MEGA δεν τα βρίσκουν στην αύξηση κεφαλαίου
- Αδιέξοδο και στο μάνατζμεντ
Σε αδιέξοδο συνεχίζει να βρίσκεται η προσπάθεια αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega, που είναι αναγκαία προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το κανάλι.
Ο Φώτης Μπόμπολας δεν δέχεται να βάλει το μερίδιο που του αναλογεί. Από την άλλη, τόσο η πλευρά Ψυχάρη όσο και η πλευρά Βαρδινογιάννη (για την οποία υπάρχει σαφής ένδειξη για την επιθυμία της να ισχυροποιήσει τη θέση της στη Μεσογείων) λένε πως θα μπορούσαν να βάλουν, εκτός από το δικό τους μερίδιο, και αυτό που αντιστοιχεί στον Φ. Μπόμπολα, αλλά με τον όρο ότι θα αναλάβουν το μάνατζμεντ του καναλιού. Οι σχετικές προθέσεις εκφράστηκαν σε πρόσφατη μυστική συνάντηση Σταύρου Ψυχάρη - Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζίγγερ) στην έδρα του ΔΟΛ (για το θέμα έγραφαν σχετικά οι zoornalistas ΕΔΩ ). Επειδή, όμως, καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρεί, για την ώρα, τίποτα δεν κινείται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Την ίδια ώρα, μεγάλος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ των εργαζομένων στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, καθώς το καθημερινό πρόγραμμα πηγαίνει..  από το κακό στο χειρότερο, οι επαναλήψεις δίνουν και παίρνουν και νέες σειρές δεν φαίνεται να προετοιμάζονται, έτσι ώστε να κάνουν το «μαγαζί» πιο ανταγωνιστικό. Ο φόβος που υπήρχε ότι η ολοκλήρωση της σειράς «Κλεμμένα Ονειρα» θα δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα στο ήδη πεσμένο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς τις προηγούμενες ημέρες κινείται γύρω στο 15%-16%, αφού το lead in που παίρνει από το χιλιοπαιγμένο «Παρά πέντε» είναι μερικές φορέςς ακόμα και μονοψήφιο. Στο τμήμα ειδήσεων ακούγεται έντονα -ακόμα και από τον ίδιο τον διευθυντή ειδήσεων, Νίκο Στραβελάκη- ότι τα ποσοστά της τηλεθέασης του δελτίου με αυτές τις συνθήκες δεν είναι άσχημα, κάτι που είναι αλήθεια.
Ωστόσο, έχει κατοχυρωθεί πλέον η τρίτη θέση, και μάλιστα με απόσταση από τον ANT1 και τον Αlpha. Ακόμα πιο μεγάλος είναι ο προβληματισμός για το επόμενο διάστημα, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν από τη διεύθυνση προγράμματος αναφέρουν πως όχι μόνο δεν προετοιμάζεται κάτι σημαντικό για το επόμενο διάστημα, αλλά και σειρές που είχαν πάρει το πράσινο φως και είχαν διαφημιστεί στον «αέρα» του καναλιού δεν έχουν ακόμα προγραμματιστεί.
- Secret / Παραπολιτικά