ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Mετρό με Νίκο Ξυλούρη

Στις 22 Απριλίου κυκλοφορεί το 5ο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ, το οποίο επανακυκλοφόρησε τον ∆εκέμβριο, με τιμή τεύχους €4,90.
Στις σελίδες του καινούριου τεύχους, στο οποίο βρίσκονται και πάλι οι γνώριμοι στους παλαιότερους αναγνώστες συνεργάτες του περιοδικού, όπως ο Αρκάς με την καινούρια του σειρά «Χωρίς Πάγο» και ο Γιώργος ∆ελαστίκ με τις ακριβείς του αναλύσεις, θα βρείτε ακόμη καινούριες στήλες και καινούριους αρθρογράφους, όπως τον Τζίμη Πανούση, τον Φοίβο ∆εληβοριά και τον Νίκο Ζούδιαρη, ο οποίος κάθε μήνα αναζητά τις καινούριες στροφές της ποίησης στο πρόσωπο νέων δημιουργών, που καλούνται να στείλουν τα έργα τους στον συνθέτη.
Ακόμη, στο τεύχος Μαΐου μπορείτε να βρείτε ένα αποκλειστικό CD με σπάνιες ηχογραφήσεις του Νίκου Ξυλούρη, καθώς και 6 σπάνιες εκτελέσεις αφιερωμένες στον αρχάγγελο της Κρήτης.. από τους ∆ημήτρη Ζερβουδάκη, Λιζέτα Καλημέρη, Μελίνα Κανά, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Αλεξία Χρυσομάλλη.
Παρακολουθείστε την παρουσίαση κάθε τεύχους, αλλά και επιπλέον ενημερώσεις από το ΜΕΤΡΟ, στη σελίδα facebook του περιοδικού: www.facebook.com/periodikometro