ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Απάντηση στον Γ. Κουρτάκη για τα «κυριλέ τραπέζια»

Διευκρινιστική επιστολή του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη

Aπό τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη (εφημερίδες Δημοκρατία, Espresso) λάβαμε διευκρινιστική επιστολή σχετικά με την ανάρτησή μας υπό τον τίτλο "Ο Κουρτάκης και τα «κυριλέ τραπεζώματα» του Φιλιππάκη". To αφεντικό της εκδοτικής εταιρείας «Δημοκρατικός Τύπος» στην απάντησή του αναφέρει:
«Σε συνέχεια σχετικής ανάρτησης στο site σας θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
1. Δεν αντιλαμβάνομαι κάποιον «πόλεμο» με τον εκκολαπτόμενο εκδότη (αδικαιολογήτου κόστους) εφημερίδων κ. Κουρτάκη. Οι εφημερίδες του Ομίλου μας ουδέποτε ασχολήθηκαν μαζί του. Εκτός αν θεωρείτε «πόλεμο» την παρακολούθηση..  του δικαστικού ρεπορτάζ το οποίο περιλαμβάνει «φίλους του», κατά δήλωσιν του ιδίου.
2. Οσον αφορά στα επαναλαμβανόμενα (εδώ και μήνες) ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. 
3. Αξίζει να σημειωθεί πάντως οτι το «άγχος» του φερόμενου ως εκδότη να παρουσιάζει οτι «διάγω πολυτελή βίο», τον οδηγεί στο να αναφέρει ως "μαγαζιά", που δήθεν επισκέπτομαι (και «οργανώνω κυριλέ τραπέζια»), είτε κέντρα που δεν έχω επισκεφθεί εδώ και χρόνια (Ratka) είτε ανύπαρκτα "στέκια" (Διογένης)!
 Ευχαριστώ για την φιλοξενία,
Ι. Φιλιππάκης»