ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αριστος ο Χατζηνικολάου

♦ Αριστος ο Χατζηνικολάου με τον Τσίπρα. Ούτε ο Σαμαράς να ήταν. Το έχει διαψεύσει όμως ότι πάει για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.
♦ Ρώτησε αν έχει κατατεθεί σοβαρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Πριν προλάβει να απαντήσει o Τσίπρας, απάντησε μόνος του ότι δεν έχει κατατεθεί.
♦ Καταπληκτικές ήταν οι ερωτήσεις του, που περιείχαν άλλες 17 υποερωτήσεις μέσα. «Μπερδεύτηκα» είπε ο Τσίπρας. Ο σκοπός επιτεύχθηκε.
♦ Πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαπίστωσε ότι ο Τσίπρας ζούσε σε ροζ συννεφάκι. Ο πρωθυπουργός ήταν ευγενικός και δεν απάντησε.
♦ Εκανε και τον πρωθυπουργό μάλιστα. Πρότεινε να κάνει εκλογές για να γίνει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιο συμπαγής. Να πάει στον Σόιμπλε να το πει.
♦ Η εκπομπή μεταδιδόταν στο εξωτερικό με αγγλική μετάφραση. Ηθελαν να έχει ζωντανή.. μετάδοση η Μπιλντ και το Μπλούμπεργκ.
♦ Σκληρές οι ερωτήσεις του κοινού. Ανάμεσά τους ήταν μεταμφιεσμένοι και οι Σαμαράς, Αδωνις, Γιακουμάτος και Ασημακοπούλου.
♦ Ο Χατζηνικολάου είχε κολλήσει στο δείπνο που δεν πήγε ο Βαρουφάκης. Σωστά του απάντησε ο Τσίπρας, εσείς θα πηγαίνατε σε ένα δείπνο της εφημερίδας στο οποίο οι εργαζόμενοι θα σας σχολίαζαν και δεν θα περνάγατε καλά; Εκεί δεν ρώτησε τίποτα.
♦ Ο Τσίπρας είπε ότι νιώθει σαν προπονητής που όταν κερδίζει η ομάδα του, κερδίζουν οι παίκτες και όταν χάνει, φταίει ο προπονητής. Θα κάνει παρέλαση, όπως ρωτάμε εμείς οι αθλητικοί;
♦ Και μιας και πιάσαμε τα αθλητικά, συνέβη το παράδοξο: ο συνεντευξιαζόμενος είχε μικρότερη κατοχή της μπάλας από τον παρουσιαστή. 37%-63% έδειξαν τα στατιστικά.

Λάκης Μπέλλος (ΕφΣυν)