ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ο Κουρτάκης και τα «κυριλέ τραπεζώματα» του Φιλιππάκη

Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» ανάμεσα στους εκδότες Γιάννη Φιλιππάκη (Espresso, Δημοκρατία κλπ) και Γιάννη Κουρτάκη (Παραπολιτικά, Επένδυση κλπ). Η σαββατιάτικη εφημερίδα του δεύτερου κάνει λόγο και πάλι για «φέσια» του εκδότη Φιλιππάκη και για οφειλές σε Δημόσιο και προμηθευτές αναφορικά με το «κανόνι» και  τη στάση πληρωμών στην εταιρεία Σελένα, συμφερόντων του εκδότη της «Δημοκρατίας» και της «Espresso».
Οι εργαζόμενοι, όπως και οι προμηθευτές, (οπως αναφέρει ξανά σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Παραπολιτικά) έχουν στραφεί ήδη εναντίον της εταιρείας. Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε την Παρασκευή το SECRET, η επιχείρηση Σελένα έχει οφειλές αρκετών χιλιάδων ευρώ προς το Δημόσιο αλλά και προς ασφαλιστικούς φορείς.
Εδώ ο Κουρτάκης θέτει το... ερώτημα -μέσω της εφημερίδας του- «γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο για τους ασυνεπείς επιχειρηματίες, όπως.. 
το πρώην αφεντικό της εν λόγω εκδοτικής επιχείρησης κ. Φιλιππάκης».  Επίσης προχωράει και σε συστάσεις προς... το δικαστήριο, αναφέροντας πως στη δίκη που θα γίνει στις 13 Μαΐου, το δικαστήριο θα πρέπει να εξετάσει, εκτός όλων των άλλων, και τις πολλές αλλαγές που επήλθαν στη σύνθεση των μελών του Δ.Σ. της συγκεκριμένης Α.Ε.
Το δημοσίευμα κλείνει και με το απαραίτητο «δηκτικό» σχόλιο:
«Οπως και να 'χει πάντως, αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ κάποιοι από τους εργαζομένους του ακόμη περιμένουν το δώρο Χριστουγέννων, εκείνος (ο Γ. Φιλιππάκης δηλαδή) κάνει κυριλέ τραπέζια στο "Abreuvoir" και είναι θαμώνας σε ακριβά μαγαζιά όπως η "Ratka" και το "Διογένης", όπου κάθε άτομο με το... καλημέρα πληρώνει 150 ευρώ.