ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Γκρίνια στο ΑΠΕ για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές

Το βόλεμα «ημετέρων» κι ο διαχειριστικός έλεγχος

Το μήνυμα που έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ, Μιχάλης Ψύλος, στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους εργαζομένους στο Πρακτορείο, όπου τους μίλησε και η προϊστάμενη, Μαρία Δεληθανάση, ήταν «λεφτά υπάρχουν, αλλά… μέχρι τον Οκτώβριο».
Ο Μιχάλης Ψύλος τούς επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει πιο έντονη δραστηριοποίηση, ώστε το ΑΠΕ να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό και να εξασφαλίσει επιπλέον διαφήμιση που του είναι απαραίτητη για την επιβίωσή του. Κάτι που, αν δεν συμβεί, τότε θα χρειαστεί για ακόμα μία φορά να υπάρξει χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό με προκαταβολή χρημάτων από το 2016, όπως γίνεται σχεδόν κάθε Οκτώβριο τα τελευταία χρόνια.
Πάντως, κάποιες πρώτες αλλαγές που σχεδιάζει έχουν αρχίσει να προκαλούν τις πρώτες..
μουρμούρες και έτσι μένει να φανεί αν θα επιμείνει ή αν θα προσπαθήσει να ισορροπήσει με τους συναδέλφους του, με τους οποίους, έτσι κι αλλιώς, σε γενικές γραμμές στο παρελθόν είχε πάντα καλές σχέσεις. Πάντως, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, δείχνει αποφασισμένος να δώσει εντολή να διενεργηθεί διαχειριστικός έλεγχος, που θα αφορά τις προηγούμενες διοικήσεις του ΑΠΕ.
Και αυτό γιατί στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί η αίσθηση ότι το Πρακτορείο «χρησιμοποιήθηκε» προκειμένου να βολεύονται «ημέτεροι».
(από τα Παραπολιτικά)