ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Χαντζόπουλε, όταν ο Καμμένος έκανε επιθέσεις σε εμάς, κανείς δεν μας συμπαραστάθηκε!..

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του σκιτσογράφου από Τα Νέα- Πότε «έκλεισε» με την Καθημερινή

Η πρόσφατη αγωγή που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη, ζητώντας του 1 εκατομμύριο ευρώ, στάθηκε η αφορμή να διαλυθεί η συνεργασία του Δημήτρη Χαντζόπουλου με Τα Νέα.
Ο Καμμένος έκανε αγωγή προ εβδομάδας στον Πετρουλάκη γιατί θεώρησε συκοφαντικό άρθρο του στο σάιτ protagon. Για τον ίδιο λόγο ο υπουργός Αμυνας έκανε μήνυση και στον Σταύρο Θεοδωράκη, από τον οποίο ζητάει άλλο 1 εκατ. ευρώ, με το επιχείρημα ότι είναι ιδιοκτήτης του σάιτ.
Ο Χαντζόπουλος, μόλις έγινε γνωστή η αγωγή Καμμένου, έκανε σκίτσο με το θέμα αυτό, προφανώς επικριτικό για τον υπουργό, αλλά ο διευθυντής των «Νέων» Δημήτρης Μητρόπουλος αρνήθηκε να..
το δημοσιεύσει. Του είπε, μάλιστα, ότι «όταν ο Καμμένος έκανε επιθέσεις σε εμάς, κανείς δεν μας συμπαραστάθηκε».
Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος διαφώνησε με το σκεπτικό και θίχτηκε από αυτή τη μεταχείριση. Το κλίμα αυτής της συνάντησης ήταν βαρύ και στη συνέχεια ο σκιτσογράφος ζήτησε άδεια και αποχώρησε από την εφημερίδα. Κατά την διάρκεια της άδειας του , ο Δημήτρης Χαντζόπουλος ήρθε σε επαφή και συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την εφημερίδα «Καθημερινή». Ετσι επιστρέφοντας στη Μιχαλακοπούλου υπέβαλε την παραίτησή του. Ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και άλλα στελέχη του Οργανισμού προσπάθησαν να τον κάνουν να αλλάξει την άποψή του και του ζήτησαν να παραμείνει και να σκιτσογραφεί στο «Βήμα». Ο Χαντζόπουλος δεν μεταπείστηκε και αποχώρησε, ενώ στο εξής θα συνεργάζεται με την «Καθημερινή». (πηγή: iefimerida)

Το συγκρότημα έχει και δικαστικές εκκρεμότητες (αγωγές κλπ) με τον Καμμένο, οπότε...