ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αίσθηση από μια σημαντική δημοσιογραφική μεταγραφή

Αίσθηση προκάλεσε η μετακίνηση του Τάσου Νικολογιάννη από τη SportDay του Δημήτρη Κοντομηνά, στην «Πράσινη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο Νικολογιάννης υπήρξε βασικό στέλεχος στη SportDay από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της και είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους συντάκτες στον χώρο του παναθηναϊκού ρεπορτάζ.
Το διαζύγιο με τη SportDay έρχεται σε μια εποχή αλλαγών στην εφημερίδα και πριν από την αναμενόμενη ανασύνταξη για να κερδίσει τη χαμένη της κυκλοφορία.
Η «Πράσινη» διανύει και αυτή περίοδο αναδημιουργίας. Αν και παράλληλα μείωσε δραστικά το κόστος έκδοσης, έχει αλλάξει αισθητά τη δημοσιογραφική της φιλοσοφία, δεν είναι εμπρηστική – στον βαθμό που είναι συνήθως τα συλλογικά έντυπα –, βγάζει θέματα, συνεντεύξεις και είναι πιο..
δημοσιογραφική με το νέο διευθυντικό της δίδυμο (Πανορμίτης Κωνσταντινίδης, Νίκος Συρίγος).
Η μετακίνηση του δημοσιογράφου ήταν γνωστή τις τελευταίες ημέρες, αλλά μόλις σήμερα η «Πράσινη» την ανάγγειλε με έντονο πρωτοσέλιδο «χτύπημα» ως «μεταγραφή της χρονιάς».
- από το harddog-sport