ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Χαοτικές...

"Ξεμαλλιάστηκαν" Καμπούρη - Παπαβασιλείου...

Είδαν κι αποείδαν οι συντελεστές της εκπομπής «Γυναίκες» του καναλιού Ε, ότι τα νούμερα δεν λένε με τίποτε να ανέβουν και κατέφυγαν στον γνωστό κλασικό τρόπο: τους καβγάδες και τα ξεμαλλιάσματα μεταξύ τους!
Αφορμή για τον τηλεοπτικό -on air καβγά στάθηκε η φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή ως μοντέλου και τα όσα είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό You.
Αφού όλες οι «Γυναίκες» είπαν την άποψή τους, σε υψηλούς τόνους, στο τέλος δύο από αυτές, η Δέσποινα Καμπούρη και η Ελενα Παπαβασιλείου, λίγο έλειψε να μαλλιοτραβηχτούν.
Τα αίματα άναψαν όταν η Δέσποινα Καμπούρη χαρακτήρισε «χαοτική» την Ελενα Παπαβασιλείου, με αποτέλεσμα να  γίνει... χαμός. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:
Καμπούρη: «Έλενα, μην είσαι χαοτική»...
Παπαβασιλείου: «Να σου πω, τώρα χαρακτηρίζεις εμένα κοριτσάκι;»...
Καμπούρη: «Δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό, πάμε παρακάτω».
Παπαβασιλείου: «Με λες χαοτική; Μπορώ να σε πω κι εγώ χιλιάδες πράγματα».
Καμπούρη: «Γιατί, σε προσέβαλε;».
Παπαβασιλείου: «Φυσικά με προσβάλλεις και μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως».
Καμπούρη: «Πάμε παρακάτω, εντάξει. Έλα τώρα, μόνη της τσακώνεται».
Παπαβασιλείου: «Να σου πω, εσύ τσακώνεσαι με όλη τη showbiz»...

 Η Παπαβασιλείου μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Λιάγκα, παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχουν μιλήσει με την Καμπούρη, γιατί μετά το τέλος της εκπομπής δεν βρέθηκαν καθώς «η Δέσποινα έφυγε βιαστικά χωρίς καν να χαιρετήσει».