ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Εντείνεται η ανησυχία στον ΑΝΤ1

Μεγάλη ανησυχία στον ΑΝΤ1 για το αν θα υπάρξουν απολύσεις στον όμιλο. Μετά το πρώτο κύμα εξόδου ανώτερων στελεχών, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Πέτρος Μπούτος, μαζί με πλήθος εργαζομένων, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν έρχεται η σειρά τους.
Είναι ίσως ενδεικτικό το ότι ο ίδιος ο Θοδωρής Κυριακού χρειάστηκε να δώσει διαβεβαιώσεις σε συγκεκριμένα στελέχη πως θα παραμείνουν. Οι εκτιμήσεις, πάντως, είναι πως οι απολύσεις θα κυμανθούν μεταξύ 30 και 40 εργαζομένων.
Τα τελευταία στοιχεία από τους ισολογισμούς του 2013 δείχνουν πως υπάρχει πρόβλημα ειδικά στα ίδια κεφάλαια των εταιρειών εντός Ελλάδας.
Η εταιρεία ANTENNATV έχει ζημίες προ φόρων ύψους 15 εκατ. ευρώ, κύκλο εργασιών 66 εκατ. ευρώ και τραπεζικές υποχρεώσεις περίπου 150 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει ίδια κεφάλαια μόλις 10 εκατ. ευρώ. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι μάλλον επιβεβλημένη για την εταιρεία.
- από τις Τυπολογίες