ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

O οχετός της συκοφαντίας και του ψεύδους στην υπηρεσία των «ανώνυμων» συνεργατών

ή
Πως η Σπανοπούλου περιμένοντας την κλήτευση του εισαγγελέα βαφτίζει τον εαυτό της  εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΕΔΟΕΑΠ
Από τους υποψηφίους για τον ΕΔΟΑΕΠ Πόπη Χριστοδουλίδου και Γιάννη Αγγέλη, λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι καταγγελία:
«Συνάδελφοι χθες βράδυ και ενώ είχε λήξει η πρώτη ημέρα εκλογών για την νέα Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ κυκλοφόρησε διαδικτυακά ένας νέος οχετός συκοφαντιών και ασύστολου ψεύδους από την Ελένη Σπανοπούλου, ενάντια σε δύο μέλη του ΔΣ, την Πόπη Χριστοδουλίδου και τον Γιάννη Αγγέλη.
Αυτή την φορά ο άνθρωπος που ζήλεψε το «κούρεμα» της ΤτΕ στα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και φρόντισε να το επαναλάβει μόλις 24 ώρες αργότερα με ζημία πολλών εκ. ευρώ, επιλέγει με μία.. αξιοπρόσεκτη γκεμπελική μέθοδο μία νέα συνταγή διπλού ψεύδους:
·  Αποδίδει στα δύο μέλη του Συμβουλίου όλα όσα η ίδια και οι κατά περίπτωση συνεργάτες της επιχείρησαν με μικρή ευτυχώς επιτυχία να περάσουν από το ΔΣ, για να στείλουν το Ταμείο και τους ασφαλισμένους μας μια ώρα αρχύτερα στο έλεος των ασφαλιστικών εταιρειών.
·  Με πρωτοφανές θράσος υπογράφει τον οχετό η ίδια ως 146 εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ ! Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν έχουν ιδέα επ’ αυτού και θα είναι μάλλον φυσιολογικό να κινηθούν κατά τα δέοντα απέναντί της.
 Συνάδελφοι είναι προφανές ότι πίσω από το νέο «χτύπημα» της κας Σπανοπούλου, πέρα από τα αδιέξοδα μιας διετούς ανεπιτυχούς προσπάθειας να «νομιμοποιήσει» όλα εκείνα με τα οποία ο εισαγγελέας πλέον ασχολείται, αναδύεται και κάτι άλλο: η αγωνία και ο πανικός όλων όσων χρησιμοποιούσαν τα δύο τελευταία χρόνια την «κυρία» αυτή, για να κάνουν ή να πουν όλα όσα οι ίδιοι δεν τολμούσαν να επιχειρήσουν καταπρόσωπο ενάντια στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ.
Η απάντηση σ’ αυτήν και σε όλους όσους την χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα πρέπει να είναι μία : μηδενική αποχή από τις εκλογές, όλοι οι συνάδελφοι να κατέβουν και να καθορίσουν με την ψήφο τους την τύχη του αυτοδιοικούμενου  ΕΔΟΕΑΠ.
Γιάννης Αγγέλης - Πόπη Χριστοδουλίδου»
---------
Για το ίδιο θέμα λάβαμε και δημοσιεύουμε:
« Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε καμία ανάμειξη στην ηλεκτρονική επιστολή που κυκλοφορεί από εχθές το απόγευμα από Μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Ενώ ουδέποτε μας ζητήθηκε αντίστοιχη παρέμβαση από εργαζόμενο στις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Χρήστος Βαράκης
Εκπρόσωπος Εργαζομένων Μελών ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ»