ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

H Bild στο άντρο του Γ. Κουρή!

O Koυρής και ο Τσιρογιάννης ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Γι αυτό και ο διευθυντής της Bild, o πολύς Kai Diekmann που βρίσκεται στην Αθήνα επισκέφθηκε πρώτα τον Γιώργο Κουρή και τον Γιώργο Τσιρογιάννη και στην συνέχεια είδε τους υπόλοιπους. Μάλιστα τους έβγαλε και φωτογραφία και τους ανέβασε στο twitter. Oι Γερμανοί έκαναν πρόταση στο Κουρή να αγοράσουν την Κontranews αλλά ο Κεφαλλονίτης αρνήθηκε και τους αντιπρότεινε να αγοράσουν 500 στρέμμματα με περγαμόντα που έχει στην Κεφαλλονιά.
Ο Γιώργος Κουρής υποδέχθηκε τους Γερμανούς δημοσιογράφους στο πανέμορφο σπίτι του στη Πλάκα με θέα την Ακρόπολη.
Μετά την συνάντηση έγραψε:
«Χθες στις 5 το απόγευμα, δεχθήκαμε μια φιλική επίσκεψη. Ήρθε στα γραφεία μας στον Ταύρο, ο γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος και διευθυντής της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας στην Ευρώπη, της BILD, ο Kai Diekmann, συνοδευόμενος από τον Julian Reichelt, διευθυντή της..  ηλεκτρονικής εφημερίδα της BILD και τον ρεπόρτερ Paul Ronzheimer μαζί με φωτογράφους και οπερατέρ.
Στην ουσία μας επισκέφθηκε η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της Γερμανίας, που παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της γερμανικής κοινής γνώμης και η οποία πολλές φορές παίρνει ακραίες θέσεις εναντίον της χώρας μας, προκειμένου να ικανοποιεί προφανώς τους αναγνώστες της.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, συνοδευόμενοι από τον Ανδρέα Γ. Κουρή, συνιδιοκτήτη της εφημερίδας «Real news» και «Αγοράς» και του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας «Real Fm 97,8» επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας μας και τις εγκαταστάσεις του καναλιού kontra channel καθώς και τα γραφεία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας kontranews.gr και μίλησαν με όλα τα στελέχη του συγκροτήματός μας. Ιδιαίτερη εντύπωση τους προξένησε ότι ο εκδότης της εφημερίδας μας, χρησιμοποιεί ακόμη για τα κείμενα που γράφει μια παλιά γραφομηχανή.
Οι Γερμανοί είχαν επίσης μακρά ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γιώργο Κουρή, ο οποίος τους ανέπτυξε και τους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η εφημερίδα και το κανάλι μας κρατάνε σκληρή στάση εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης, τονίζοντάς τους, ότι με τον γερμανικό λαό, δεν μας χωρίζει τίποτε. Τους παρακάλεσε δε να βοηθήσουν να βρεθεί δίκαιη και έντιμη λύση για να σταματήσει η τραγωδία που ζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας κυρίως του Σόιμπλε.»
- από το Κουρδιστό Πορτοκάλι