ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Λάμπης Ταγματάρχης for president (της ΕΡΤ);

Πρόταση να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα έχει δεχτεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας της Ελλης Στάη «THE TOC DIGITAL», Λάμπης Ταγματάρχης.  Σχετικά γράφει ο Δ. Κανελλόπουλος στο e-tetradio:
 Η πρόταση μετράει κάποιες μέρες τώρα, ο Λάμπης σταθμίζει τα θετικά και αρνητικά κι αναμένεται  να δώσει την απάντησή του. Αν και γενικώς πολλά ακούγονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Για ονόματα που παίζουν και άλλα που θα ήθελαν να παίξουν. Και, φυσικά, για ονόματα που... καίγονται. Γενικώς υπάρχει μία δυστοκία απ' ότι μαθαίνουμε, προτάσεις έχουν.. κατατεθεί ουκ ολίγες, υπήρξαν και αρνήσεις, μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή. Το ΔΣ της ΕΡΤ θα είναι πενταμελές και η θητεία του, λογικά, θα είναι για έναν χρόνο.
Διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης ήταν και παλιότερα, διορίστηκε ξανά στη θέση εκείνη στις 4 Νοεμβρίου 2010 (με πρόεδρο τον Θανάση Παπαγεωργίου).