ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Εκδότης πουλάει μετοχές, αλλά ο «άλλος» δεν αγοράζει…

Μας μεταφέρθηκε, είναι ακριβές, και δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει ορισμένοι, άλλοτε κραταιοί, εκδότες.
Ένας εξ αυτών, λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε με ισχυρό επιχειρηματία, ο οποίος δεν εμπλέκεται στα ΜΜΕ. Του πρότεινε, λοιπόν, να μπει συνεταίρος αγοράζοντας τμήμα των δικών του μετοχών.
Εκείνος ζήτησε «δικαίωμα» που λένε στην πόκα -χρόνο, δηλαδή, να το σκεφτεί- και τελικά του απάντησε αρνητικά. Σε συνεργάτη του, με τον οποίο συζήτησε το θέμα, είπε πως «τα ΜΜΕ ως μπίζνα έχουν πεθάνει».
Και στην επισήμανση του άλλου ότι «παραμένουν, όμως, σοβαρή δύναμη επιρροής», απάντησε με..  ένα ρητορικό ερώτημα: «αν αποφασίσω να παίξω αυτό το παιχνίδι, γιατί να μην αγοράσω ένα δικό μου, αλλά να μπω ως συνεταίρος σε ένα χρεοκοπημένο μαγαζί»;
Ας κρατήσουμε την πληροφορία και, ίσως, σύντομα να δούμε την εξέλιξη στο χάρτη των ΜΜΕ, με ονοματεπώνυμα.. (πηγή: aixmi)