ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το φλερτ του Σταύρου με τον Αλέξη της Καθημερινής...

...και ο καφές του Γιάννη Κουρτάκη

 Μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» επέλεξε ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης να ασκήσει κριτική στον συμπατριώτη του, αρχηγό του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, κάνοντας ευθέως λόγο για στήριξη του κόμματος από συγκεκριμένα εκδοτικά συμφέροντα!
Ο Κουρτάκης σε ένα σχόλιο 23 λέξεων διαπιστώνει τη ραγδαία πτώση των ποσοστών του Ποταμιού που καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και «καρφώνει» το νεοσύστατο κόμμα υπονοώντας ότι απολαμβάνει τη στήριξη της οικογένειας Μπόμπολα, η οποία αδυνατεί όμως, να φρενάρει την..
κατρακύλα που έχουν πάρει τα ποσοστά του… Και καταλήγει ότι ο «γίγαντας Σταύρος Θεοδωράκης» αναζητά, μέσω της αναθέρμανσης των σχέσεών του με τον Αλέξη Παπαχελά της «Καθημερινής», στήριγμα και στην οικογένεια Αλαφούζου.
Συγκεκριμένα ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης έγραψε στη στήλη του «Πολιτικός καφές»: “Ούτε ο «Πήγασος» δεν μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα του γίγαντα Σταύρου Θεοδωράκη, που εσχάτως άρχισε τους έρωτες με τον Αλέξη της «Καθημερινής»”.
- πηγή: enimerosi24.gr