ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μετά τη Γιάννα και η Μαριάννα ψάχνει τώρα για κανάλι!

Η Λάτση θέλει και το Mega!

Πληθαίνει το ενδιαφέρον μεγαλόσχημων επιχειρηματικών οικογενειών για την είσοδό τους στον χώρο των media και ειδικότερα για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας και καναλιών μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για επαναπροκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών από μηδενική βάση.
Αρχικά διέρρευσε το ενδιαφέρον της Γιάννας Αγγελοπούλου και γενικά της οικογένειας να μπεί εκ νέου (μετά το αποτυχημένο εγχείρημα του «Ελεύθερου Τύπου») στο παιχνίδι των media. Ανάμεσά τους και το ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος (γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου),  προσανατολίζεται στο «λανσάρισμα ημερήσιας εφημερίδας με "δυνατό" κυριακάτικο φύλλο». Επίσης έχει ακουστεί ότι ο υιός Παναγιώτης συζητάει με ομάδα γνωστών.. 
δημοσιογράφων για την απόκτηση συχνότητας και τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού.
H τελευταία πληροφορία που αφορά την «εμμονή» της οικογένειας Αγγελοπούλου με το χώρο των media, έχει να κάνει με το ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου θα είναι η πρώτη, λέει, που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, όταν ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.
Ελα όμως που η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τα media αλλά έχει και σοβαρό ανταγωνιστή που ήδη έχει μπει δυναμικά στο χώρο των media... Ο λόγος για την Μαριάννα Λάτση που συμμετείχε αρχικά στο TheToc, το σάιτ της φίλης της Ελλης Στάη, και μετέπειτα στην ελληνική έκδοση της Huffington Post της άλλης φίλης της, Αριάννας Στασινοπούλου.
Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, πληθαινουν οι φήμες που ακούγονται για διεκδίκηση τηλεοπτικής, άδειας από την πλευρά της Μαριάννας Λάτση, όταν και όποτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιήσει την εξαγγελία της για επαναπροκήρυξή τους από μηδενική βάση. Σύμφωνα με το enimerosi24, καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι ο δρόμος που οδηγεί στο MEGA, εννοώντας τις μετοχές του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ, δεν έχει κλείσει, παρά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που θέτει η οικογένεια Βαρδινογιάννη...

Πάντως και οι δύο - και η Γιάννα και η Μαριάννα- φροντίζουν για τα «βλαστάρια» τους.