ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΕΔΟΕΑΠ: πριβέ κλαμπ για λίγους και «εκλεκτούς»;

Eκλογικός «μονόδρομος» στον ΕΔΟΕΑΠ η υπερψήφιση της Πόπης Χριστοδουλίδου και του Γιάννη Αγγέλη

Όταν παλεύεις 21 μήνες ενάντια στο «μαύρο» όχι μόνο στην ΕΡΤ, αλλά και στην Παιδεία, την Υγεία και όπου αλλού είναι ανοιχτά μέτωπα, τότε ΔΕΝ μπορείς στον ΕΔΟΕΑΠ να ψηφίσεις τους απολογητές του και τους πολιτικούς φίλους της μέχρι πρότινος συγκυβερνητικής παρέας που αποδοκιμάστηκε κεντρικά πολιτικά, έχοντας βυθίσει μια χώρα στην καταστροφή.
Μην κοιτάς που το παίζουν «πρόσωπα» και «ακομμάτιστοι», ντρέπονται να πουν ότι ήταν παρεούλα με τη συγκυβέρνηση των συσσιτίων και των χημικών και παραμένουν αμετανόητοι μνημονιακοί χασάπηδες των περικοπών σε βάρος του κόσμου της δουλειάς.
Όταν η ασφάλιση και η περίθαλψη πρέπει να έχουν στόχο την προστασία του κόσμου της δουλειάς, κυρίως όσων δοκιμάζονται από τις επιθέσεις, τότε ΔΕΝ μπορείς στον ΕΔΟΕΑΠ να ψηφίσεις όσους θέλουν να τον μετατρέψουν σε πριβέ κλαμπ για λίγους και «εκλεκτούς».
Όταν θέλεις να αντιμετωπίσεις τη φτώχεια, πρέπει να τα βάλλεις με τον πλούτο, τότε ΔΕΝ μπορείς..  στον ΕΔΟΕΑΠ να ψηφίσεις όσους δε σέβονται τους ανέργους, τους απλήρωτους, τους εν επισχέσει, τα θύματα των πειρατικών λοκ άουτ και θέλουν να τους αποκλείσουν, μην τολμώντας να διεκδικήσουν όσα έχουν υπεξαιρέσει, μη αποδίδοντάς τα, οι εργοδότες με τις πλάτες σειράς κυβερνήσεων.
Όταν δεν θέλεις να ανακάμψουν όσοι στο ταμείο βρήκαν την κότα που έκανε τα χρυσά αυγά, μέσα από θολές και περίεργες συμμαχίες – φιλίες, τότε στις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ, ΔΕΝ ψηφίζεις γουρούνι στο σακί.
Όταν θέλεις να ελέγχεις τις εξελίξεις στο ταμείο σου, τότε ΔEN ψηφίζεις στον ΕΔΟΕΑΠ, όσους ζητούν λευκές επιταγές για να διαπραγματευτούν με κυβέρνηση και εργοδοσία.
Συνεπώς και με μια θητεία που απέδειξαν στα πεπραγμένα τους, ότι τίμησαν την ψήφο των συναδέλφων και «ενόχλησαν» όσους είχαν στήσει μαγαζάκια εντός του ΕΔΟΕΑΠ, εκλογικός «μονόδρομος» είναι η υπερψήφιση της Πόπης Χριστοδουλίδου και του Γιάννη Αγγέλη.
Νάσος Μπράτσος - ertopen

πηγή: financialcrimesnews