ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Μετά τον Μεμή κι ο Παπαχρήστος στο διαδίκτυο

Ενημερωτικό portal από τον δημοσιογράφο του ΔΟΛ

Πολλοί είναι πλέον οι «κλασσικοί εφημεριδάδες» δημοσιογράφοι που έχουν μόνοι τους ή μαζί μέ άλλους κι από ένα σάιτ ή μπλογκ. Αλλοι το κάνουν κρυφά, άλλοι φανερά, έτσι, για να διαχειρίζονται κάτι και να λένε πως είναι μέσα στα πράγματα.
Ακόμη και το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ Χρήστος Μεμής που, αν και λάτρεψε το διαδίκτυο, έφαγε όλη του τη ζωή μέσα σε εφημερίδες επιχειρεί τώρα την υπέρβαση και μπαίνει βαθιά στον κόσμο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του σάιτ protagon.
Eπίσης ένας άλλος δημοσιογράφος που έχει γοητευτεί με το διαδικτυο είναι ο (μικρο)πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργος Παπαχρήστος. Σύμφωνα με διαρροές, ο.. πολυγραφότατος δημοσιογράφος έχει στα σκαριά μεγάλο ενημερωτικό portal - ίσως, είπε κάποιος, να συνεργαστεί και με τον πρώην διευθυντή του στη Μιχαλακοπούλου. Κάποιος άλλος επεσήμανε πως η δημιουργία σάιτ από τον Παπαχρήστο ίσως και να προσκρούει στο «ασυμβίβαστο» που έχει θέσει ατύπως ο Σταύρος Ψυχάρης σχετικά με κάθετι ανταγωνιστικό στα σάιτ του ΔΟΛ. Εκτος κι αν προκειται για «θυγατρική» του Οργανισμού.
Ιδωμεν...