ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

O Π. Τζένος γενικός διευθυντής στον όμιλο Κουρτάκη!

** Ο Παναγιώτης Τζένος αναλαμβάνει  γενικός διευθυντής Μέσων του ομίλου των “Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη.
 (σημ z: δηλαδή κάτι παρόμοιο -«ιερόσυλη» σύγκριση-  με αυτό που είχε ανατεθεί στον Χρήστο Μεμή από τον Σταύρο Ψυχάρη)
Ο τομέας ευθύνης του δημοσιογράφου περιλαμβάνει τις εφημερίδες “Παραπολιτικά” και “Επένδυση”, το σάιτ parapolitika και το ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM.
Στη φωτογραφία ο Παν. Τζένος (αριστερά) μαζί με τον Γιάννη Κουρτάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής τους στον ραδιοσταθμό του Ομίλου.

 **Μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός από το Νίκο Χατζηνικολάου και τον Ανδρέα Γ. Κουρή. Στο σχεδιασμό του Real Group βρίσκεται η δημιουργία νέου ραδιοφωνικού σταθμού. Το όνομά του θα.. 
είναι Ελληνικός στα FM, όπως είπε ο Ν. Χατζηνικολάου, και θα μεταδίδει, από την πρώην συχνότητα του Orange 93.2, ποιοτική ελληνική μουσική, αναδεικνύοντας τους έλληνες συνθέτες δημιουργούς και ερμηνευτές.

** Στη σύγκληση γενικής συνέλευση την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, προχωράει το ΔΣ του Συνεταιρισμού των εργαζομένων της “Εφημερίδας των Συντακτών” με θέματα: την ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον τίτλο του φύλλου και την εκκαθάριση του μητρώου των μελών του.

** Με πρόστιμο 15.000 ευρώ στο Mega επανήλθε το ΕΣΡ στην περίπτωση της έμμεσης διαφήμισης του «Βήματος της Κυριακής» μέσω της προβολής των προσφορών του από το δελτίο ειδήσεων. Επί της αθέμιτης αυτής πρακτικής υπάρχουν πλέον αποφάσεις του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ.

** Ενίσχυσε την πρωινή του ζώνη την Κυριακή ο ΣΚΑΪ με την επιλογή του Τάκη Χατζή, ο οποίος κρατάει ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού. Ο σταθμός, και ειδικά το δελτίο ειδήσεων, το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί σε ποσοστά λόγω των καυτών πολιτικών εξελίξεων. Το πρόβλημα για τον σταθμό είναι πως διαθέτει ελάχιστο προσωπικό.


- πηγή: Τυπολογίες