ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Με τα λεφτά του μπαμπά και της ΕΡΤ...

- Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας
- Πάνος Καμμένος: Βουλιάξατε την ΕΡΤ με τα 20άρια και 30άρια που παίρνατε

Αγριος καβγάς μεταξύ Πάνου Καμμένου και Σταύρου Θεοδωράκη ανέβασε το θερμόμετρο στη Βουλή την Τρίτη το βράδυ, λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης επι των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Η αρχή έγινε όταν ο επικεφαλής του Ποταμιού αποκάλεσε «ακροδεξιά» συνιστώσα της κυβέρνησης τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο Καμμένος, κατά την τοποθέτησή του, από την οποία η Κ.Ο. του Ποταμιού επέλεξε να απουσιάσει, απάντησε: «Ο κ. Θεοδωράκης μιλησε για την ΕΡΤ. Όμως πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές της ΕΡΤ και την βούλιαξε; Αυτοί που έπαιρναν 20άρια και 30άρια. Ας έρθει να ζητήσει συγγνώμη και ας συμπαραταχθεί κοντά μας».
Αμέσως εμφανίστηκε ο Θεοδωράκης και ζήτησε το λόγο επί προσωπικού: «Θέλω να πω στον..
προηγούμενο ομιλητή ότι δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε με τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν και ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε μεγάλα μαγαζιά. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή τη ζωή που χτίσαμε. Για να μπούμε στην πολιτική αφήσαμε τις δουλειές μας».
Ο Καμμένος ανταπάντησε λέγοντας: «Και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια. Ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους, αλλά 20 χιλιάδες από την ΕΡΤ δεν έπαιρνε. Υπήρχαν εργαζόμενοι με 700 ευρώ που απολύθηκαν, γιατί κάποιοι σαν και εσάς έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος».