ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Τελεσίγραφο στον Μπόμπολα

Mετά την γνωστοποίηση των νέων εξοντωτικών μέτρων (απολύσεις και περικοπές μισθών και δικαιωμάτων) σε βάρος των εργαζομένων στο Εθνος και το Goal News το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και τα άλλα σωματεία του Τύπου (ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, Λιθογράφοι, ΕΣΠΗΤ) αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία, αν ο Μπόμπολας δεν πάρει πίσω τις αποφάσεις του.
Στο συγκρότημα του Πήγασου οι εργαζόμενοι έχουν ήδη υποστεί δραματικές μειώσεις μισθών ενώ οι απολύσεις έχουν ξεπεράσει τις 600 τα τελευταία πέντε χρόνια.
Τα σωματεία των εργαζόμενων στον Τύπο ζητούν από τον Φώτη Μπόμπολα να ανακαλέσει τα εξοντωτικά μέτρα κατά των εργαζόμενων.
Σχετικά με τη συγχώνευση του αθλητικού τμήματος του «Έθνους» και του δημοσιογραφικού δυναμικού του «Goal News» το harddog-sport  γράφει ότι την σχετική απόφαση είχε γνωστοποιήσει..  σε υπεύθυνους των δύο εφημερίδων, μεγάλο διοικητικό στέλεχος του «Πήγασου», μεταφέροντας την απόφαση της εργοδοσίας. Αυτό είχε γίνει πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων, οπότε είχε προσδιοριστεί και η ολοκλήρωση της συγχώνευσης μέσα στους έξι επόμενους μήνες (Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο harddog-sport)