ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για τον κύριο Μπάμπη

Ρωγμές εμφανίζει η άλλοτε ισχυρή σχέση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου και του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου. Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Φάληρο κάνουν λόγο για συσσωρευμένη δυσαρέσκεια Αλαφούζου, από συμπεριφορές του δημοσιογράφου, αλλά και από εισηγήσεις του, που κατά καιρούς τον έχουν οδηγήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις και επιλογές, σε πολιτικό επίπεδο και δευτερευόντως σε προσωπικές παρεξηγήσεις με πολιτικά πρόσωπα.
Η δυσαρέσκεια από τη στάση Παπαδημητρίου – χρονικά, άρχισε να γίνεται ορατή τις τελευταίες εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα μετά την κυβερνητική μεταβολή. Το αφεντικό του Φαλήρου που..  έχει αποφασίσει σε αυτή τη φάση τουλάχιστον να κρατά μετριοπαθή στάση απέναντι στη νέα κυβέρνηση, φέρεται ενοχλημένος με το λάβαρο που έχει σηκώσει ο δημοσιογράφος εναντίον του Αλέξη Τσίπρα… Ενώ παράλληλα του χρεώνει ευθύνες και για την προβληματική σχέση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, με τον ΣΚΑΙ. 
O Μπάμπης Παπαδημητρίου, τόσο από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο όσο και από τα σχόλιά του στις εκπομπές του καναλιού, στάζει δηλητήριο για τον Αλέξη Τσίπρα, προκαλώντας αμηχανία στον ιδιοκτήτη του Φαλήρου που – προς το παρόν, κρατά στάση αναμονής απέναντι στο δημοσιογράφο!
- πηγή: enimerosi24