ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σάλος για τον υμνητή του Ολλανδού μπλουμ...

Τον έδιωξε ο Θεοδωράκης από το Ποτάμι

Mετά το σάλο που προκάλεσε η στήριξη του πολιτευτή του «Ποταμιού» Λυκούργου Λιαρόπουλου στον Ολλανδό, Γερούν Ντάισελμπλουμ  -σε βάρος φυσικά της Ελλάδας- ο Σταύρος Θεοδωράκης αναγκάστηκε να τον εκδιώξει από το κόμμα και τη θέση του υπεύθυνου Υγείας.
Ο καθηγητής και υποψήφιος του Ποταμιού στη Β’ Αθήνας, Λιαρόπουλος, την ώρα που η συνέντευξη Τύπου, των Γιάνη Βαρουφάκη και Γέρουν Ντάισελμπλουμ βρισκόταν σε εξέλιξη, επέλεξε -ως χουλιγκάνος αντίπαλης ομάδας- να πάρει το μέρος του Ολλανδού προέδρου του Eurogroup και μάλιστα να το κοινοποιήσει και στο facebook!
Το στέλεχος του Ποταμιού και υμνητής του Ολλανδού ΝταισελμΜπλουμ, όχι μόνο χαρακτήριζε «bullshit» (μ@λ@κίες στα ελληνικά) τα όσα έλεγε ο έλληνας υπουργός, αλλά προφανώς..

υποκινούμενος από το μίσος και τον φοβο του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωνε πως «Ευτυχώς, ο Ολλανδός δεν μάσησε»!..  
Ο ανεκδιήγητος Λιαρόπουλος έκανε δύο αναρτήσεις στο Facebook του και στην πρώτη μάλιστα έγραφε: «Γερούν... γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά!! Ποιος περίμενε η Ελλάδα να είναι με τον ντζιντζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!».
Το θάρρος του καθηγητή, όπως γράφει το pontiki.gr πήγε περίπατο, όταν oι αναρτήσεις του άρχισαν να γίνονται ευρύτερα γνωστές και προκάλεσαν θύελλα εναντίον του.
Αν και προσπάθησε να διορθώσει την δεύτερη ανάρτηση, αντικαθιστώντας πρώτα την λέξη «bullshit» με «εξυπνάδες», το «ευτυχώς» συνέχιζε να βγάζει μάτι. Στην δεύτερή του προσπάθεια να ανασκευάσει, απάλειψε και το «ευτυχώς»... Επειδή όμως δεν καταλαβαίνει τι είναι προκλητικό και τι όχι, ο Λιαρόπουλος άφησε και τη λέξη «μάσησε» μην τυχόν και δεν καταλάβουμε πόσο μάγκας είναι ο Ολλανδός somethingμπλουμ...



 

Tο "Ποτάμι" στην ανακοίνωση αποπομπής του Λιαρόπουλου αναφέρει: «Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος παραιτήθηκε αποδεχόμενος την ευθύνη του για άστοχες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αναρτήσεις οι οποίες απέχουν από τον πολιτικό πολιτισμό του Κινήματος. Η οξύτητα αυτές τις κρίσιμες για την χώρα στιγμές, είναι αχρείαστη. Άλλωστε όπως φαίνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις του, το Ποτάμι, θέλοντας να συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων της χώρας, έχει υιοθετήσει τον ρόλο της υπεύθυνης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης».