ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΔΟΕΑΠ: ιερά μυστικά - όπως και παλιά

Aπό τον συνταξιούχο δημοσιογράφο Χρήστο Πριτσαπίδουλα - Γιαννακόπουλο, λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή (με λίγη καθυστέρηση) σχετικά με τα τεκταινόμενα στον Ενιαίο Δημοσιογραφικό οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης:    

 Βόμβα στα θεμέλια του ΕΔΟΕΑΠ: Παραιτήσεις Ταμία και μελών του δ.σ., έκτακτη γενική συνέλευση, σε λίγες μέρες ...και εκλογές στις αρχές του Μάρτη! Με ένα κείμενο ο θεός να το κάνει ειδησεογραφικό -με σχόλιο στα σπλάχνα του (όπου και να κοίταξα το ίδιο), ώστε να επηρεαστεί το σώμα των δημοσιογράφων και των υπαλλήλων που συγκροτούν τον ΕΔΟΕΑΠ και να δεχτούν κι άλλες μειώσεις... αλλιώς φαλίρισε ο Οργανισμός κι "ο χάρος παραμονεύει κραδαίνοντας το δρεπάνι του". Τρόμος.
Η είδηση τελειώνει εκεί. Τι έφταιξε; Τσιμουδιά. Ποιοι φόρτωσαν ανώφελα έξοδα; Κουβέντα... Τι ρηχό γράφεται στην αγωγή για τη ληστεία των αποθεματικών; Όλα στο περίμενε και θα δεις. Ποιο το..
μέλλον του αγγελιοσήμου; Τι ζητάνε αφεντικά και διαφημιστές; Άστα αυτά, μυστικά. Τι υπόσχονται ή τι προτείνουν οι κυβερνώντες (χτεσινοί και σημερινοί); Ιερά μυστικά -όπως και παλιά. Τι σημαίνουν οι εκλογές; Αλλαγή φρουράς. Αυτοί θα βρουν τα κονδύλια... ή θα προχωρήσει το σχέδιο Επαγγελματικό Ταμείο; Λάθος μου; Έστω συνένωση με το Μεγάλο... Ας μιλήσουν όμως οι σχεδιαστές -έγκαιρα, χωρίς γενικολογίες. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ συνάδελφοι. Μη μου βάζετε πονηρές σκέψεις.
Χρήστος Πριτσαπίδουλας - Γιαννακόπουλος
συνταξιούχος δημοσιογράφος