ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ν. Παππάς: Τέλος στα δάνεια άνευ εγγυήσεων προς τα ΜΜΕ

Σε ένα μήνα το νομοσχέδιο για την επανίδρυση της ΕΡΤ

«H κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει η ΕΡΤ, γιατί ο λαός το αποφάσισε». Προτάσσοντας αυτή τη φράση ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανήγγειλε από το βήμα της Βουλής πως μέσα σε διάστημα ενός μηνός, έρχεται προς ψήφιση το νομοσχέδιο με το οποίο θα καθορίζεται η επανίδρυση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Ο Παππάς ανακοίνωσε πως η ΕΡΤ ανοίγει ξανά «χωρίς ρεβανσισμούς», ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν «μιλάμε για επιστροφή στο παρελθόν των αστρονομικών μισθών». 
Ο υπουργός ανέφερε ότι οσοι από τους πρώην εργαζόμενους το επιθυμούν μπορούν να γυρίσουν.. 
στις δουλειές τους και τόνισε ότι οι αμοιβές τους δεν θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό, καθώς καλύπτονται από το ανταποδοτικό τέλος.
«Θα επανασυστήσουμε την ΕΡΤ, που θα είναι δημοκρατική και ανεξάρτητη, με διαφάνεια, αξιοποιώντας την πολύμηνη εμπειρία της αυτοδιαχείρησης», τόνισε ο Παππάς που  ανέφερε επίσης ότι για την κυβέρνηση είναι προτεραιότητα η αποκατάσταση της κανονικότητας στο πεδίο των ΜΜΕ, καθώς όπως είπε «τελειώνουμε με τα δάνεια άνευ εγγυήσεων προς τα media».